Carrière

Ken je jouw talenten? Zit jij op de juiste plaats? 

Pas je bij de organisatie? Lever je de bijdrage die je wilt en die de organisatie wenst? Welke volgende stap zou je willen maken? Wat gun je jezelf?

Iedereen heeft unieke talenten. Kinderen laten ons dit spelenderwijs zien. Vaak zijn deze talenten echter in de loop der tijd ondergesneeuwd, maar verloren zijn ze nooit! De vraag is: hoe kun je jouw talenten weer herontdekken en tot bloei laten komen? Hoe creëer jij voor jezelf de onderzoekende, lerende houding om voortdurend te blijven groeien? Juist deze persoonlijke groei en zelfkennis gaat een enorme boost opleveren bij het ontdekken van je nieuwe, kansrijke perspectief; dat is onze ervaring.

Kies je de carrièreontwikkeling van De Coreporation dan zul je de The Balancing Act- methodiek en -coach ervaren als een heel natuurlijk en uiterst krachtig samenspel. Een aanpak waarbij je selectief en vastberaden te werk gaat. Een proces dat je bewustzijn, inzichten en vooruitzichten brengt die echt bij jou passen! En kun je weer gelukkig aan het werk. (koppeling boekie)

Wil je meer weten over carrièreontwikkeling volgens the Balancing Act; lees dan het boekje ‘gelukkig aan het werk, leider van je carrière’, geschreven door Auke van Keulen en Diana Huijten.

Wij bieden persoonlijke carrièreontwikkeling aan waarbij onze aanpak bestaat uit:

  • Intake (kennismaking, proces van aanpak vaststellen, is er een klick?)
  • Het Balancing Act profiel (Self assessment dat inzicht geeft in jouw persoonlijkheid en voorkeuren)
  • Coaching (aantal sessies is afhankelijk van het door jouw gestelde doel en wordt bepaald bij de intake)
  • Tijdens dit proces maak je gebruik van het bijbehorende werkboek met praktische oefeningen

 

Carrièreontwikkeling volgens The Balancing Act leidt tenminste tot: 

  • Duurzame oplossingen doordat je echt ontdekt wat bij je past
  • Het kunnen ‘verzilveren’ van je talent
  • Meer persoonlijk leiderschap dat zich uit in toegenomen bewustzijn, inzicht en kracht, authentiekere keuzes en toegenomen vitaliteit